Een impressie van het geplande winkelcentrum 'Ninouter' langs de Brakelsesteenweg.
Volledig scherm
Een impressie van het geplande winkelcentrum 'Ninouter' langs de Brakelsesteenweg. © Foto Mitiska / repro CVHN

Stad haalt voorlopig slag thuis: vergunning voor wegenwerken in aanloop naar winkelpark vernietigd

De stad Ninove is erin geslaagd om de vergunning voor de geplande wegenwerken op de Brakelsesteenweg (N8) in de aanloop naar de komst van winkelpark Ninouter te laten vernietigen. Daardoor loopt het winkelcentrum minstens vertraging op, want zonder de wegenwerken kan Ninouter er niet komen.

3 reacties

 • MARIO VAN DEN BERGHE

  2 jaar geleden
  Mr Dubois 1 er zijn al winkels genoeg in en rond Ninove 2 er zijn op de brakelse steenweg zowel richting Ninove als Brakel vandaag al files genoeg 3 alles moet niet volgebouwd worden in Belgié he Mr Dubois ,er mogen gerust nog wat Des Bois aangeplant worden .
 • heinz wolf

  2 jaar geleden
  Eindelijk, een rechter met verstand. Keerlussen dienen ervoor om voertuigen die vanuit een andere richting komen toe te laten om zich in te voegen. Dit leid natuurlijk tot vertraging en niet omgekeerd.. Eindelijk een rechter die zijn gezond verstand gebruikt heeft.
 • Bob(Robert) Bruyland

  2 jaar geleden
  Doen ,in "t stad komen wij toch niet meer,want elke keer betalen allerhande, alle toeren uithalen om uit het zicht van flikken te blijven,en het is inderdaad zo dat het belastinggeld verkeerd gebruikt wordt.
 1. Op huizenjacht in... Liedekerke: “Huizen in residentiële wijken aan Liedekerkebos verkopen als zoete broodjes”
  PREMIUM
  Liedekerke

  Op huizen­jacht in... Liedekerke: “Huizen in residen­tiële wijken aan Liedekerke­bos verkopen als zoete broodjes”

  De Pajotse gemeente Liedekerke. Met haar eigenzinnige inwoners en de schimpnaam ‘Stad Berrevoesj’. Het weerhoudt mensen niet om massaal op de immomarkt in de gemeente te springen. De bruisende en levendige Dendergemeente heeft dan ook heel wat troeven in handen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe stek. “Bij de helft van onze verkopen gingen we het afgelopen jaar zelfs boven onze vraagprijzen”, zegt Sofie De Nys van immokantoor Deckers. Lees hier alle afleveringen uit onze rubriek Huizenjacht.
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas