Martine Van Den Steen en Katrien Reygaerts, de uitbaters van het dierenasiel Ninove.
Volledig scherm
Martine Van Den Steen en Katrien Reygaerts, de uitbaters van het dierenasiel Ninove. © CVHN

Stad en asieluitbaters stappen naar Raad voor Vergunningsbetwistingen voor nieuw asiel nadat provincie vergunning weigerde

Zowel de stad Ninove als de uitbaters van het Ninoofse dierenasiel stappen naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen tegen de weigering van de provincie om een vergunning toe te kennen om een nieuw asiel te bouwen. De provincie weigerde die vergunning nadat twee buurtbewoners in beroep gingen. De stad en de uitbaters moeten de Raad overtuigen dat het asiel van algemeen belang is.

0 reacties

  1. Café Gonzo krijgt tweede leven in vroeger danscafé The Victory na lange zoektocht: “Meerbeke leeft, en met een extra café nog een beetje meer”
    PREMIUM
    Meerbeke

    Café Gonzo krijgt tweede leven in vroeger danscafé The Victory na lange zoektocht: “Meerbeke leeft, en met een extra café nog een beetje meer”

    Filip De Vriendt, de uitbater van het bekende café Gonzo, heeft na lang zoeken eindelijk een nieuwe locatie gevonden om zijn zaak verder te zetten. Het café dat vóór de sluiting in het stadscentrum was gelegen, krijgt een tweede leven in Meerbeke. Het komt in het pand waar vroeger The Victory was gevestigd, een zeer bekend danscafé.