Martine Van Den Steen en Katrien Reygaerts, de uitbaters van het dierenasiel Ninove.
Volledig scherm
Martine Van Den Steen en Katrien Reygaerts, de uitbaters van het dierenasiel Ninove. © CVHN

Stad en asieluitbaters stappen naar Raad voor Vergunningsbetwistingen voor nieuw asiel nadat provincie vergunning weigerde

Zowel de stad Ninove als de uitbaters van het Ninoofse dierenasiel stappen naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen tegen de weigering van de provincie om een vergunning toe te kennen om een nieuw asiel te bouwen. De provincie weigerde die vergunning nadat twee buurtbewoners in beroep gingen. De stad en de uitbaters moeten de Raad overtuigen dat het asiel van algemeen belang is.

0 reacties

  1. Ninovieters brengen voedsel naar zwaargetroffen Trooz, traiteurzaak en andere zelfstandigen steunen actie: “Sommige inwoners leven op suikerwafels”
    Ninove

    Ninovie­ters brengen voedsel naar zwaarge­trof­fen Trooz, traiteur­zaak en andere zelfstandi­gen steunen actie: “Sommige inwoners leven op suikerwa­fels”

    Een groepje Ninovieters trekt zondag naar Trooz, een gemeente in Luik waar het extreme noodweer hard heeft toegeslagen. Roeland De Samblancx en Fanny Schiettecatte uit Nederhasselt gingen er eerder al helpen en gaan nu samen met Jorg Coppens en Vanessa Cooman van traiteurzaak Meal@Home uit Okegem terug om de bewoners, die er in primitieve omstandigheden leven, lekkere maaltijden te bezorgen. Tal van Ninoofse zelfstandigen schonken daarvoor hun producten.