Takapa sluit circus- en straattheaterfestival De Donderdagen af met een spectaculaire vuurshow op het Twijnsterplein in Ninove.
Volledig scherm
Takapa sluit circus- en straattheaterfestival De Donderdagen af met een spectaculaire vuurshow op het Twijnsterplein in Ninove. © Claudia Van den Houte

Spectaculaire vuurshow mooie afsluiter van circus- en straattheaterfestival

Het circus- en straattheaterfestival ‘De Donderdagen’ werd afgelopen donderdagavond in schoonheid afgesloten met een spectaculaire vuurshow.

  1. Overleden Norman Vijverman speelt laatste hoofdrol in nieuw lied van ‘Poot & Vijverman’: “Plots wordt ‘Niet Klaar’ papa’s nummer”
    PREMIUM
    Denderhoutem

    Overleden Norman Vijverman speelt laatste hoofdrol in nieuw lied van ‘Poot & Vijverman’: “Plots wordt ‘Niet Klaar’ papa’s nummer”

    Norman Vijverman, vooral als garagist goed gekend in Denderhoutem, overleed afgelopen zomer, maar speelt de hoofdrol in de nieuwe videoclip van ‘Niet Klaar’, een nummer van het duo Poot & Vijverman met zijn zoon Koen. Het lied - waarop hijzelf tientallen keren live heeft gedrumd - en de videoclip gaan over afscheid nemen, maar het toeval wil dat beiden al klaar waren nog voor Norman onverwachts overleed. “We dragen het lied nu op aan hem”, aldus zoon Koen.