Slagerij Jos is slachtoffer geworden van internetfraude, meer bepaald van phishing, nadat de slagerij via haar Facebookpagina had aangekondigd dat ze de populaire pensen van slager Rik Van Den Berghe, die eind vorig jaar stopte, ging verderzetten.
Volledig scherm
Slagerij Jos is slachtoffer geworden van internetfraude, meer bepaald van phishing, nadat de slagerij via haar Facebookpagina had aangekondigd dat ze de populaire pensen van slager Rik Van Den Berghe, die eind vorig jaar stopte, ging verderzetten. © Facebook

Slagerij Jos slachtoffer van internetfraude en phishing nadat ze aankondigt ambacht van collega te zullen verderzetten

NinoveSlagerij Jos is slachtoffer geworden van internetfraude nadat de slagerij via haar Facebookpagina aankondigde de ambacht van collega Rik Van Den Berghe verder te zetten. Via Facebook werd klanten gevraagd naar hun bankgegevens.

 1. Lennik plaatst container voor niet opgehaald papier, Vlaams Belang vraagt ook in Roosdaal een oplossing
  Roosdaal/Lennik
  1

  Lennik plaatst container voor niet opgehaald papier, Vlaams Belang vraagt ook in Roosdaal een oplossing

  Het gemeentebestuur van Lennik heeft aan werkliedenloods De Loods een container geplaatst waar mensen ook zaterdag nog hun papier en karton mogen deponeren. De geplande ophaling van de fractie werd donderdag immers geannuleerd in Lennik, Pepingen en Roosdaal. In die laatste gemeente vraagt Vlaams Belang het bestuur en Intradura om ook iets te ondernemen. “We bekijken wat mogelijk is”, antwoordt Milieuschepen Herman Claeys (CD&V) van Roosdaal.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"