De brand ontstond in de keuken.
Volledig scherm
De brand ontstond in de keuken. © Koen Baten

Rookontwikkeling in keuken door vergeten kookpot

In de Doornweg in Ninove aan het station werd de brandweer dinsdagavond opgeroepen voor rookontwikkeling in de keuken. De brand ontstond rond 23.45 uur. De bewoners verwittigden de brandweer nadat ze opmerkten dat er iets niet in orde was. 

0 reacties

 1. Pamel wordt volgende maand bezet door Duitse soldaten: “Bunkerweide strijdtoneel voor re-enacters”
  Roosdaal
  1

  Pamel wordt volgende maand bezet door Duitse soldaten: “Bunkerwei­de strijdto­neel voor re-enacters”

  Pamel wordt op 18 juni terug naar de jaren veertig gekatapulteerd. Tijdens een interactieve wandeling komen deelnemers alles te weten over Pamel tijdens de Tweede Wereldoorlog. Re-enactments, vertellers die waargebeurde oorlogsverhalen vertellen, legerkampen met voertuigen en en veldhospitaal en -keuken palmen Pamel in. “We hebben zelfs een vliegtuig en een tank kunnen regelen voor de re-enactment van een echt Pamels verhaal”, klinkt het.
 2. Ruzies binnen schepencollege met personeel als speelbal? "Neen, Guy D'haeseleer wil meerderheid gewoon uit elkaar spelen”
  Ninove

  Ruzies binnen schepencol­le­ge met personeel als speelbal? "Neen, Guy D'haese­leer wil meerder­heid gewoon uit elkaar spelen”

  “De ruzies in het Ninoofse schepencollege lopen uit de hand”, stelt Forza Ninove-kopman Guy D’haeseleer. Hij verwijst naar een verslag van het schepencollege waarin werd opgenomen dat het personeel van de ene schepen niet mocht deelnemen aan een vergadering belegd door een andere schepen. Burgemeester Tania De Jonge (Open Vld) ontkent dat er ruzie is binnen het college. “D’haeseleer wil de meerderheid uit elkaar spelen en de publieke opinie te doen geloven dat we vechtend over straat rollen, maar dit klopt niet”, aldus De Jonge.
 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Sportcentrum 'De Leebeek' na drie jaar compleet, deel opbrengst van feestelijke opening gaat naar door brand getroffen gezin
  Outer

  Sportcen­trum 'De Leebeek' na drie jaar compleet, deel opbrengst van feestelij­ke opening gaat naar door brand getroffen gezin

  Het nieuwe sportcentrum ‘De Leebeek’ is compleet en heeft een feestelijke opening gehouden. Bijna drie jaar geleden werd het hockeyveld afgewerkt. Vorig jaar kwamen er ook padelvelden en petanqueterreinen en dit jaar een Finse piste. Het ledenaantal is intussen verdubbeld. Een deel van de opbrengst van de feestelijke opening gaat naar het gezin dat vorige week door een brand werd getroffen.