De organisatoren van het Ninove Cycling team en vzw Schoonderhage aan de vestiging van Schoonderhage in Pollare.
Volledig scherm
De organisatoren van het Ninove Cycling team en vzw Schoonderhage aan de vestiging van Schoonderhage in Pollare. © Claudia Van den Houte

Ronde van Schoonderhage én zomerse fiets- en wandelzoektochten voor het goede doel

Pollare/NinoveHeel wat activiteiten voor en door vzw Schoonderhage werden het voorbije jaar afgelast door de coronacrisis, maar met de versoepelingen vinden er nu toch twee initiatieven plaats ten voordele van de vzw die mensen met een mentale beperking opvangt.

  1. Ex-secretaris Ninove weer aangesteld als algemeen directeur na klacht bij Raad van State, burgemeester laat verleden rusten: “Ik geloof in een goede samenwerking”
    PREMIUM
    Ninove

    Ex-secretaris Ninove weer aangesteld als algemeen directeur na klacht bij Raad van State, burgemees­ter laat verleden rusten: “Ik geloof in een goede samenwer­king”

    De vroegere secretaris van de stad Ninove is weer aangesteld, als algemeen directeur. De Raad van State vernietigde de beslissing van de stad om de overeenkomst met haar vervroegd te beëindigen. Het bestuur zette bijna vier jaar geleden de overeenkomst met de vrouw stop na een zogenoemde vertrouwensbreuk door een omstreden brief.