Eric Herremans, 'prins Riekes', geeft de fakkel als Opperhoofd van de Prinsencaemere door aan Kelly Goelens.
Volledig scherm
Eric Herremans, 'prins Riekes', geeft de fakkel als Opperhoofd van de Prinsencaemere door aan Kelly Goelens. © Claudia Van den Houte

Prins Kelly is eerste vrouwelijke Opperhoofd van Prinsencaemere nadat prins Riekes fakkel doorgeeft: “Fijn om voortrekker te mogen zijn”

NinoveKelly Goelens is het nieuwe Opperhoofd van de Prinsencaemere. Ze volgt daarmee Eric Herremans op, die na zeven mooie jaren een stapje terug zet, en wordt zo het eerste vrouwelijke Opperhoofd. “Het is een mooi gebaar om een vrouw Opperhoofd te maken. Dat is zelfs in onze huidige maatschappij nog steeds eens statement”, zegt Kelly, die Prins Carnaval was in 2011.

  1. Voorde-Appelterre haalt drie nieuwkomers binnen en zoekt nog nieuwe doelman: “Lepage begint opnieuw met voetbal”
    voetbal derde nationale A

    Voor­de-Appelterre haalt drie nieuwko­mers binnen en zoekt nog nieuwe doelman: “Lepage begint opnieuw met voetbal”

    De sportieve cel van fusieclub Voorde-Appelterre heeft er enkele intensieve weken opzitten. De derdenationaler bereikte inmiddels een akkoord met negen van de huidige kernspelers en haalde ook al drie nieuwkomers aan boord. Zo komt Rob Van Der Wilt over van Merelbeke, maakt Sam Thielemans de overstap van Dender, maar meest opvallende naam is toch deze van Michiel Lepage. De voormalige spits van Olsa Brakel en Ninove was immers gestopt met voetballen, maar hervat volgend seizoen opnieuw bij Voorde-Appelterre.