Prins Carnaval Ninove Davy De Vits alias 'Vitsken' met zijn toekomstige echtgenote Sylvie tijdens zijn eerste aanstelling als prins.
Volledig scherm
Prins Carnaval Ninove Davy De Vits alias 'Vitsken' met zijn toekomstige echtgenote Sylvie tijdens zijn eerste aanstelling als prins. © Claudia Van den Houte

Prins carnaval Vitsken last trouwfeest al voor vierde keer af (maar geeft jawoord wel in augustus): "We zijn het kotsbeu”

NinovePrins Carnaval Ninove 2020 én 2021 Davy De Vits, alias prins Vitsken, en zijn verloofde hebben hun trouwfeest al voor de vierde keer afgelast door de coronacrisis. Ze zullen voorlopig alleen voor de wet trouwen.

  1. Ook kerken kampen met hoge energiefactuur: Abdijkerk gaat wellicht naar vervijfvoudiging
    PREMIUM
    Ninove

    Ook kerken kampen met hoge energiefac­tuur: Abdijkerk gaat wellicht naar vervijfvou­di­ging

    De hoge energieprijzen laten zich ook voelen bij de kerkfabrieken. In Ninove loopt de energiefactuur het hoogst op voor de abdijkerk en de kerk van Denderwindeke. Voor de abdijkerk verdrievoudigde de factuur tot hiertoe al en wordt er in totaal een vervijfvoudiging verwacht dit jaar. “We stellen herstellingswerken uit en hielden al een extra collecte naar aanleiding van de gestegen energiefactuur”, vertelt pastoor Alexander Vandaele.