Het team van Tatkraft en cultuurcoördinator Ben Schokkaert in pop-uparena 'Inghelant', op de vroegere OCMW-site in Ninove.
Volledig scherm
Het team van Tatkraft en cultuurcoördinator Ben Schokkaert in pop-uparena 'Inghelant', op de vroegere OCMW-site in Ninove. © Claudia Van den Houte

Pop-uparena ‘Inghelant’ gaat van start in Tribu-stijl: Dertigtal gratis voorstellingen hele zomer lang

NinovePop-uparena ‘Inghelant’ is klaar om van start te gaan op de vroegere OCMW-site. De hele zomer lang zullen er zo’n dertig voorstellingen plaatsvinden, van circus- en straattheater over concerten tot een openluchtquiz. Het team van Tatkraft mocht de arena volledig in Tribu-sfeer inkleden. “Ideaal als alternatief voor ons jaarlijks Tribu-festival dat niet kan doorgaan. Het opent ook perspectief om zelf toch nog iets te organiseren.”

  1. Van een maïsdoolhof tot een dancefestival: onze weekendtips voor de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
    PREMIUM
    Denderstreek/Vlaamse Ardennen

    Van een maïsdool­hof tot een dancefesti­val: onze weekend­tips voor de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

    Het belooft komend weekend weer prachtig weer te worden. Ideale omstandigheden dus voor een gezellig uitje met de hele familie. Wij steken een handje toe en lijsten vijf tips op voor activiteiten op zaterdag 6 en zondag 7 augustus in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Zin om met de kinderen te verdwalen in een maïsdoolhof, of uit de bol te gaan tijdens een dancefestival? Het kan dit weekend allemaal.