De koorddanseressen van Cie des Chaussons Rouges enkele jaren geleden tijdens 'De Donderdagen' op het grasplein van de OCMW-site.
Volledig scherm
De koorddanseressen van Cie des Chaussons Rouges enkele jaren geleden tijdens 'De Donderdagen' op het grasplein van de OCMW-site. © Claudia Van den Houte

Pop-up arena ‘Inghelant’ maakt concerten en theater toch mogelijk deze zomer

NinoveOp het grasplein van de voormalige OCMW-site in de Burchtstraat verrijst deze zomer de pop-up-arena ‘Inghelant’. Daar zullen er onder meer concerten en straattheatervoorstellingen plaatsvinden. “Het is een stuk makkelijker om op dezelfde locatie te werken en het is bovendien een leuke, groene plek”, aldus schepen Henri Evenepoel.

  1. Yannick (48) wil veiligheidsbewustzijn vergroten met podcast ‘Dreigingsniveau 4': “We beschouwen veiligheid vandaag als vanzelfsprekend”
    PREMIUM

    Yannick (48) wil veilig­heids­be­wust­zijn vergroten met podcast ‘Dreigings­ni­veau 4': “We beschouwen veiligheid vandaag als vanzelf­spre­kend”

    Yannick De Smet (48) uit Aspelare heeft woensdag, exact zeven jaar na de terroristische aanslagen in Zaventem en Maalbeek, de podcast ‘Dreigingsniveau 4' gelanceerd. Elke aflevering geeft hij het woord aan één veiligheidsexpert, gaande van academici tot experten die vanuit politie, defensie of private veiligheidsdiensten inzichten delen uit de praktijk.
    Ninove