Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Politie kan parfumdieven net op tijd klissen

NinoveDe politie van Ninove heeft op het nippertje twee winkeldieven kunnen arresteren die toegeslagen hadden in twee parfumeriezaken in Ninove.

 1. Inspectieverslagen tonen heel wat tekorten bij gesloten kinderopvang De Bengeltjes: “Zoontje al na één maand weggehaald”
  PREMIUM
  Denderleeuw

  Inspectie­ver­sla­gen tonen heel wat tekorten bij gesloten kinderop­vang De Bengeltjes: “Zoontje al na één maand weggehaald”

  De Zorginspectie heeft eerder dit jaar en in 2019 heel wat tekorten vastgesteld bij kinderopvang De Bengeltjes, die woensdag moest sluiten. Dat blijkt uit inspectieverslagen. Het gaat niet om extreme wantoestanden, maar om tekorten zoals te veel kinderen die tegelijk aanwezig zijn, te weinig aanwezige kinderbegeleiders, geen correctie registratie van kinderen en kinderbegeleiders en nog meer.
 2. KLJ Kerksken die plots op zoek moest naar ander lokaal krijgt nieuwe stek op site Noens: “Blij dat we deze winter niet op straat belanden”
  PREMIUM
  Kerksken

  KLJ Kerksken die plots op zoek moest naar ander lokaal krijgt nieuwe stek op site Noens: “Blij dat we deze winter niet op straat belanden”

  KLJ Kerksken kan binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie. De jeugdbeweging kreeg vorige maand plots te horen dat ze haar lokaal in de Ferdinand Van Hoeymissen eind december moet verlaten. Samen met het gemeentebestuur van Haaltert werd er een oplossing gevonden op korte en lange termijn. Op korte termijn kan KLJ Kerksken terecht in de magazijnen van site Noens. Op lange termijn zal ze op dezelfde site terecht kunnen in een nieuw project van de sociale huisvestigingsmaatschappij Dewaco.