ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Politie betrapt twaalf bestuurders met gsm in de hand

NinoveDe politie van Ninove heeft op woensdag een controle uitgevoerd in het verkeer waarbij de focus lag op het gebruik van de gsm en het niet dragen van de veiligheidsgordel. Tijdens de controle werden maar liefst twaalf bestuurders betrapt met hun gsm in de hand. 

 1. Deeltje basisschool De Lettertuin verhuist wellicht tijdelijk naar Kaatsweg: Plannen voor klascontainers na afbraak chalet kaatsclub
  Ninove

  Deeltje basis­school De Lettertuin verhuist wellicht tijdelijk naar Kaatsweg: Plannen voor klascontai­ners na afbraak chalet kaatsclub

  Enkele klassen van de stedelijke basisschool De Lettertuin in de wijk Groeneweg verhuizen wellicht naar de Kaatsweg. De oude chalet aan het kaatsterrein zou afgebroken om plaats te maken voor klascontainers. Kaatsclub Eendracht Ninove blijft bestaan en zal gebruik kunnen maken van de refter in de containers als kantine. Basisschool De Lettertuin barst al een tijdje uit haar voegen. Op termijn wordt de school volledig vernieuwd.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Indiaas ritueel laat dorpelingen dansen in het vuur
  Play

  Indiaas ritueel laat dorpelin­gen dansen in het vuur

 2. Ella (29) spot sluikstorters en pakt autosleutel af tot ze alles weer opgeruimd hebben
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters en pakt autosleu­tel af tot ze alles weer opgeruimd hebben