Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © ThinkStock

Plannen voor nieuwe padelterreinen komen moeilijk van de grond

Meerbeke/OuterIn de toekomst komen er mogelijk nog extra padelterreinen in groot-Ninove, naast de bestaande padelvelden in Okegem en Outer, maar die lijken moeizaam van de grond te komen.

 1. Ruzies binnen schepencollege met personeel als speelbal? "Neen, Guy D'haeseleer wil meerderheid gewoon uit elkaar spelen”
  Ninove

  Ruzies binnen schepencol­le­ge met personeel als speelbal? "Neen, Guy D'haese­leer wil meerder­heid gewoon uit elkaar spelen”

  “De ruzies in het Ninoofse schepencollege lopen uit de hand”, stelt Forza Ninove-kopman Guy D’haeseleer. Hij verwijst naar een verslag van het schepencollege waarin werd opgenomen dat het personeel van de ene schepen niet mocht deelnemen aan een vergadering belegd door een andere schepen. Burgemeester Tania De Jonge (Open Vld) ontkent dat er ruzie is binnen het college. “D’haeseleer wil de meerderheid uit elkaar spelen en de publieke opinie te doen geloven dat we vechtend over straat rollen, maar dit klopt niet”, aldus De Jonge.
 1. Stadsbestuur gaat omgeving hockeyclub veiliger maken en parkeereiland herinrichten
  PREMIUM
  Outer

  Stadsbe­stuur gaat omgeving hockeyclub veiliger maken en parkeerei­land herinrich­ten

  Het stadsbestuur gaat de veiligheid rond de hockeyterreinen in de Lebeke in Outer verbeteren en zal het parkeereiland heraanleggen. De oppositie vindt het evenwel geen structurele oplossing voor de buurt. “Het is al een kleine oplossing”, aldus schepen Alain Triest. “Ik heb dit dossier geërfd en ik zal alles doen wat mogelijk is om de parkeerproblematiek (deels) op te lossen of te verzachten.”
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.