Philippe Van Laeren verbouwt het pand van de vroegere winkel van ‘Pure Lifestyle' op het Oudstrijdersplein om tot ‘Vinnie’s Easy Food Fair’.
Volledig scherm
Philippe Van Laeren verbouwt het pand van de vroegere winkel van ‘Pure Lifestyle' op het Oudstrijdersplein om tot ‘Vinnie’s Easy Food Fair’. © Claudia Van den Houte

Philippe werkt aan nieuwe zaak middenin stadscentrum: “Kleine gerechtjes hele dag verkrijgbaar om ter plaatste te consumeren of mee te nemen”

NinovePhilippe Van Laeren is momenteel bezig met grote verbouwingswerken in het pand van de vroegere winkel van ‘Pure Lifestyle’.

 1. Schotse hooglanders Maud, Mutti en Duff doen zich tegoed aan gras langs Hertigem- en Liedekerkebos: “De meest fotogenieke werkploeg die je je kan inbeelden”
  PREMIUM
  Ternat/Liedekerke

  Schotse hooglan­ders Maud, Mutti en Duff doen zich tegoed aan gras langs Hertigem- en Liedekerke­bos: “De meest fotogenie­ke werkploeg die je je kan inbeelden”

  Wandelaars die door het Hertigem- en Liedekerkebos trekken zullen langs hun pad mogelijk de meest exclusieve en fotogenieke koeien van de streek tegenkomen. Philippe Vandenberghe en zijn vriendin Oona Asselman uit Roosdaal hebben er enkele Schotse hooglanders losgelaten op een weide. Wij waren erbij toen Maud, Mutti en Duff op verkenning gingen. “Voor de biodiversiteit beter dan gewone koeien en bovendien leveren ze bijzonder kwaliteitsvol vlees”, klinkt het.
 2. Deeltje basisschool De Lettertuin verhuist wellicht tijdelijk naar Kaatsweg: Plannen voor klascontainers na afbraak chalet kaatsclub
  Ninove

  Deeltje basis­school De Lettertuin verhuist wellicht tijdelijk naar Kaatsweg: Plannen voor klascontai­ners na afbraak chalet kaatsclub

  Enkele klassen van de stedelijke basisschool De Lettertuin in de wijk Groeneweg verhuizen wellicht naar de Kaatsweg. De oude chalet aan het kaatsterrein zou afgebroken om plaats te maken voor klascontainers. Kaatsclub Eendracht Ninove blijft bestaan en zal gebruik kunnen maken van de refter in de containers als kantine. Basisschool De Lettertuin barst al een tijdje uit haar voegen. Op termijn wordt de school volledig vernieuwd.
 1. Toch nog kleine vrachtwagenparking op Fabeltasite, nadat stadsbestuur vergunning weigerde: “Voor 50 vrachtwagens is vergunning verplicht, voor 25 niet”
  Ninove

  Toch nog kleine vrachtwa­gen­par­king op Fabeltasi­te, nadat stadsbe­stuur vergunning weigerde: “Voor 50 vrachtwa­gens is vergunning verplicht, voor 25 niet”

  De stad Ninove weigerde onlangs om een vergunning toe te kennen aan Remitrans voor het stallen van vijftig vrachtwagens op de Fabeltasite, maar het transportbedrijf mag er nu toch 25 vrachtwagens parkeren. Voor het stallen van 25 vrachtwagens blijkt er immers geen vergunning nodig te zijn. Het stadsbestuur legde wel voorwaarden op voor de veiligheid van fietsende schoolkinderen door het stadscentrum. Daarover was er bezorgdheid bij ouders.
 1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
  Play

  Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af