Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Passagiers weigeren mondmasker te dragen: trein stopt in Okegem en rijdt niet meer verder

OkegemIn het station van Okegem heeft een trein zondagavond halt gehouden nadat verschillende passagiers weigerden hun mondmasker te dragen op de trein, terwijl dit nog altijd verplicht is. Mogelijk ging het om betogers die naar Brussel waren geweest. 

 1. Vlaams Belang distantieert zich van homofobe uitspraken van gemeenteraadslid Ben Bessemans
  Liedekerke
  1

  Vlaams Belang distanti­eert zich van homofobe uitspraken van gemeente­raads­lid Ben Bessemans

  Het Vlaams Belang laat weten dat het partijbestuur van de partij zich zal buigen over de uitspraken die gemeenteraadslid Ben Bessemans donderdagavond deed tijdens de gemeenteraad. Hij gaf aan zich te onthouden bij de stemming over een regenboogzebrapad: “Omdat ik nog normaal ben”. Volgens Vlaams Belang gaan de uitspraken volledig in tegen de waarden die de partij wil uitdragen.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.