De kleine Nyssa Van Kerkhoven met mama Sien Groebbens, grootmoeder Nadia Desert en overgrootmoeder Marie-Louise Vanzeebroeck.
Volledig scherm
De kleine Nyssa Van Kerkhoven met mama Sien Groebbens, grootmoeder Nadia Desert en overgrootmoeder Marie-Louise Vanzeebroeck. © rv

Nyssa zorgt voor vrouwelijk viergeslacht in familie

Nyssa Van Kerkhoven werd geboren op 29 juni en heeft met haar geboorte voor een viergeslacht gezorgd in haar familie aan moederskant.

  1. Wesley Sonck, tussen de voetbalanalyse en de Slimste Mens: “Van zodra er terug gedanst mag worden, doe ik de hele nacht door”
    PREMIUM
    Ninove

    Wesley Sonck, tussen de voetbalana­ly­se en de Slimste Mens: “Van zodra er terug gedanst mag worden, doe ik de hele nacht door”

    Ondanks corona zijn het drukke dagen voor ex-topvoetballer en Ninovieter Wesley Sonck (42). Zijn carrière als Rode Duivel en Gouden Schoen ligt al even achter hem, maar het bekendste spelletje ter wereld blijft zijn grote liefde. Als bondscoach van de nationale ploeg U19 en analist is hij nog elke dag met voetbal bezig. Maar als hij praat over ‘zijn’ Ninove - waarvan hij ereburger wordt - en afgelaste carnavalsstoeten vergeet hij de bal. “Dat zijn de enige drie dagen per jaar dat ik me echt kan uitleven.”