Archiefbeeld - VVV-Ninove-voorzitter Yvan Roelandt, Kathleen De Herder -medewerker van de dienst toerisme-, toerismeschepen Alain Triest en toerismeconsulent Danny De Saedeleer in het toeristisch centrum in de Hospitaalkapel bij de opening in 2017.
Volledig scherm
Archiefbeeld - VVV-Ninove-voorzitter Yvan Roelandt, Kathleen De Herder -medewerker van de dienst toerisme-, toerismeschepen Alain Triest en toerismeconsulent Danny De Saedeleer in het toeristisch centrum in de Hospitaalkapel bij de opening in 2017. © Claudia Van den Houte

Ninovieters kunnen mening geven over toeristische toekomst van stad via enquête

NinoveDe inwoners van Ninove kunnen hun mening geven over het toerisme in Ninove via een enquête.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Bestuurders worden op nog meer plaatsen op hun snelheid gewezen: “Als bestuurders zich niet aanpassen is flitsen op termijn ook mogelijk”
  Roosdaal

  Bestuur­ders worden op nog meer plaatsen op hun snelheid gewezen: “Als bestuur­ders zich niet aanpassen is flitsen op termijn ook mogelijk”

  Het gemeentebestuur van Roosdaal heeft zestien extra snelheidsinformatieborden aangekocht. Goed voor een bedrag van zo’n 50.000 euro dat wel voor ongeveer een derde gesubsidieerd werd. De borden komen voornamelijk op locaties waar de snelheid beperkt is tot dertig kilometer per uur zoals in schoolomgevingen. “We willen bestuurders bewuster maken van hun snelheid zodat ze die ook laten dalen waar het moet. Als dat niet gebeurt, zijn snelheidscontroles op die locaties niet uitgesloten”, klinkt het.
 1. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser

 2. Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden
  Play

  Wandelaar klimt naar hoogste top Madeira en maakt prachtige beelden