Fanny Schiettecatte, Roeland De Samblancx, Nicolas Van Kerkhoven, Jorg Coppens en Vanessa Cooman trekken zondag naar Trooz om de inwoners te helpen die zwaar getroffen zijn door het noodweer.
Volledig scherm
Fanny Schiettecatte, Roeland De Samblancx, Nicolas Van Kerkhoven, Jorg Coppens en Vanessa Cooman trekken zondag naar Trooz om de inwoners te helpen die zwaar getroffen zijn door het noodweer. © Claudia Van den Houte

Ninovieters brengen voedsel naar zwaargetroffen Trooz, traiteurzaak en andere zelfstandigen steunen actie: “Sommige inwoners leven op suikerwafels”

NinoveEen groepje Ninovieters trekt zondag naar Trooz, een gemeente in Luik waar het extreme noodweer hard heeft toegeslagen. Roeland De Samblancx en Fanny Schiettecatte uit Nederhasselt gingen er eerder al helpen en gaan nu samen met Jorg Coppens en Vanessa Cooman van traiteurzaak Meal@Home uit Okegem terug om de bewoners, die er in primitieve omstandigheden leven, lekkere maaltijden te bezorgen. Tal van Ninoofse zelfstandigen schonken daarvoor hun producten.