Erna Lauwaert en Guy Cluydts van Natuurpunt Ninove met schepen Wouter Vande Winkel aan het nieuwe bosuitbreidingsgebied 'Tortelboom' in Aspelare.
Volledig scherm
Erna Lauwaert en Guy Cluydts van Natuurpunt Ninove met schepen Wouter Vande Winkel aan het nieuwe bosuitbreidingsgebied 'Tortelboom' in Aspelare. © Claudia Van den Houte

Ninove krijgt liefst drie nieuwe bossen: “Grootste bosuitbreiding in Vlaanderen”

Aspelare/NinoveNinove krijgt er in één klap drie bossen bij. Natuurpunt Ninove kon liefst 41 hectare extra natuur verwerven in deelgemeente Aspelare, waarvan 33 hectare nieuw bos wordt. De drie nieuwe bossen hebben elk een eigen karakter.

  1. Kevin De Wannemaeker slikt met leider Ninove eerste verlies in bijna twee jaar: “Gretigheid en efficiëntie ontbraken”
    voetbal tweede nationale A

    Kevin De Wannemae­ker slikt met leider Ninove eerste verlies in bijna twee jaar: “Gretigheid en efficiën­tie ontbraken”

    Na bijna twee jaar zonder nederlaag maakte leider KVK Ninove zaterdavond nog eens kennis met een verliesbeurt. De vooral voor de rust onherkenbare groenhemden slikten de voorbije twaalf wedstrijden amper zes doelpunten, maar kregen tegen een gretig Harelbeke er plots vier om de oren. Ondanks het verlies blijft Ninove ook na deze speeldag aan de leiding van het klassement. Eerste achtervolger Zwevele kwam immers niet in actie.