Philippe Van Vooren, dierenarts bij AniCura Dierenkliniek De Molenhoek, aan de nieuwbouw op de Brakelsesteenweg in Ninove.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Van Vooren, dierenarts bij AniCura Dierenkliniek De Molenhoek, aan de nieuwbouw op de Brakelsesteenweg in Ninove. © Claudia Van den Houte

Ninove heeft nu ook een echte dierenkliniek: “Baasjes stellen steeds hogere eisen omdat hun dier nu deel is van het gezin”

NinoveNinove heeft sinds kort een officiële dierenkliniek. De dierenartsen van De Molenhoek namen hun intrek in een nieuw gebouw op de Brakelsesteenweg en sloten zich aan bij een Europees netwerk van dierenartsen. In aanloop naar Werelddierenartsendag op zaterdag 24 april spraken we met Philippe Van Vooren, dierenarts en oprichter van De Molenhoek. “Vroeger waren baasjes al tevreden met een spuitje of een pilletje, nu willen ze dezelfde zorgen voor hun dier als voor een mens.”

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.