Philippe Van Vooren, dierenarts bij AniCura Dierenkliniek De Molenhoek, aan de nieuwbouw op de Brakelsesteenweg in Ninove.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Van Vooren, dierenarts bij AniCura Dierenkliniek De Molenhoek, aan de nieuwbouw op de Brakelsesteenweg in Ninove. © Claudia Van den Houte

Ninove heeft nu ook een echte dierenkliniek: “Baasjes stellen steeds hogere eisen omdat hun dier nu deel is van het gezin”

NinoveNinove heeft sinds kort een officiële dierenkliniek. De dierenartsen van De Molenhoek namen hun intrek in een nieuw gebouw op de Brakelsesteenweg en sloten zich aan bij een Europees netwerk van dierenartsen. In aanloop naar Werelddierenartsendag op zaterdag 24 april spraken we met Philippe Van Vooren, dierenarts en oprichter van De Molenhoek. “Vroeger waren baasjes al tevreden met een spuitje of een pilletje, nu willen ze dezelfde zorgen voor hun dier als voor een mens.”

 1. Beklaagde verschijnt op zelfde dag in twee verschillende rechtbanken voor drugsdossiers
  Dendermonde/Aalst

  Beklaagde verschijnt op zelfde dag in twee verschil­len­de rechtban­ken voor drugsdos­siers

  Rudy S. uit Lokeren moest vandaag niet in één, maar wel twee rechtbanken verschijnen voor verschillende drugsdossiers. De zestiger moest in de correctionele rechtbank aanwezig zijn voor de inleiding van een dossier rond drugshandel. Een half uur later moest hij zich in de politierechtbank in Dendermonde verantwoorden voor het rijden onder invloed van drugs en het besturen van een auto tijdens een rijverbod.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing