BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ninoofse middenschool krijgt nieuwe leidinggevende na wantoestanden in klas

Scholengroep Dender stelt een nieuwe leidinggevende aan in de GO! Middenschool die in opspraak is gekomen. Het gaat om een soort crisismanager die beschikt "over het juiste mandaat om de school de komende weken te ondersteunen". De lessen zullen maandag doorgaan, laat de scholengroep nog weten.

8 reacties

 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Hopelijk komen de namen uit van die leraars
 • kristoff mignon

  2 maanden geleden
  men pleit hier voor veroordeling zonder enige vorm van proces, pas op met wat je wenst zegt men altijd, zie dat het jou ook niet overkomt. Ik dacht dat we nog altijd onschuldig waren tot het tegendeel BEWEZEN is, niet van horen zeggen dus.
 • Werner Burgerhout

  2 maanden geleden
  De betrokken leerkrachten moeten onmiddellijk verwijderd worden, en zelf vervolgd worden. Ontslag zonder pardon.
 • Linda Wellekens

  2 maanden geleden
  Nu pas ? De desbetreffende leraars moeten ONMIDDELIJK ontslagen worden en de directrice ook, zo simpel is dat. Als je school de kinderen niet aankan, dan moet daar maar hulp en begeleiding bijkomen of je moet er mee stoppen. Maar jah, is er één overheidsdienst die goed draait ? neen, dus.
 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  Waarom worden die lafaards niet ontslagen ? Politieke vriendjes van weyts?
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Bokser Yorben (24) riskeert vijf jaar cel nadat hij Manchester City-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegparking: “Voor papa is het mentaal te zwaar om naar rechtbank te komen”
  PREMIUM
  Gent/Ninove

  Bokser Yorben (24) riskeert vijf jaar cel nadat hij Manchester Ci­ty-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegpar­king: “Voor papa is het mentaal te zwaar om naar rechtbank te komen”

  De 24-jarige Yorben S. moet zich komende maandag voor de rechter verantwoorden nadat hij op 19 oktober 2021 Guido De Pauw (64) in een coma sloeg op de snelwegparking in Drongen. Op de terugweg van een Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge, liep het slachtoffer - een notoir Manchester City-supporter uit Meerbeke - de Club Brugge-fan Yorben S. tegen het lijf. Na een banale discussie werd het slachtoffer in coma geslagen door Yorben S. Die riskeert nu een celstraf van vijf jaar voor het zware misdrijf.