Ninoofse Charlotte Brys brengt samen met Roeselarenaar boek ‘Oud, niet ‘out’ maar goud!’ uit
Volledig scherm
Ninoofse Charlotte Brys brengt samen met Roeselarenaar boek ‘Oud, niet ‘out’ maar goud!’ uit © rv

Ninoofse Charlotte Brys brengt samen met Roeselarenaar boek ‘Oud, niet ‘out’ maar goud!’ uit: “Debat over ouderenzorg verder op gang trekken”

VoordeOuderenpsycholoog Charlotte Brys (35) uit Voorde heeft samen met Geert Messiaen (74) uit Roeselare, gepensioneerd secretaris-generaal van de Liberale Mutualiteiten, het boek ‘Oud, niet ‘out’ maar goud!’ uitgebracht. 

  1. Werken op nieuwe locatie dierenasiel gaan van start: “We hopen deze zomer eindelijk te kunnen verhuizen, al zal gebouw zelfs nog te klein zijn om alle dieren op te vangen”
    Denderwindeke

    Werken op nieuwe locatie dieren­asiel gaan van start: “We hopen deze zomer eindelijk te kunnen verhuizen, al zal gebouw zelfs nog te klein zijn om alle dieren op te vangen”

    De werken zijn van start gegaan op de toekomstige locatie van het Dierenasiel Ninove. De uitbaters hopen volgende zomer eindelijk te kunnen verhuizen. Ze kijken ernaar uit, want deze winter moeten ze zich nog behelpen met warmtelampen in de hondenkennels in een erg verouderde infrastructuur. Bovendien is het opnieuw zeer druk in het asiel en moeten ze met een wachtlijst werken.