Ninoofse Charlotte Brys brengt samen met Roeselarenaar boek ‘Oud, niet ‘out’ maar goud!’ uit
Volledig scherm
Ninoofse Charlotte Brys brengt samen met Roeselarenaar boek ‘Oud, niet ‘out’ maar goud!’ uit © rv

Ninoofse Charlotte Brys brengt samen met Roeselarenaar boek ‘Oud, niet ‘out’ maar goud!’ uit: “Debat over ouderenzorg verder op gang trekken”

VoordeOuderenpsycholoog Charlotte Brys (35) uit Voorde heeft samen met Geert Messiaen (74) uit Roeselare, gepensioneerd secretaris-generaal van de Liberale Mutualiteiten, het boek ‘Oud, niet ‘out’ maar goud!’ uitgebracht. 

 1. Kevin De Wannemaeker slikt met leider Ninove eerste verlies in bijna twee jaar: “Gretigheid en efficiëntie ontbraken”
  voetbal tweede nationale A

  Kevin De Wannemae­ker slikt met leider Ninove eerste verlies in bijna twee jaar: “Gretigheid en efficiën­tie ontbraken”

  Na bijna twee jaar zonder nederlaag maakte leider KVK Ninove zaterdavond nog eens kennis met een verliesbeurt. De vooral voor de rust onherkenbare groenhemden slikten de voorbije twaalf wedstrijden amper zes doelpunten, maar kregen tegen een gretig Harelbeke er plots vier om de oren. Ondanks het verlies blijft Ninove ook na deze speeldag aan de leiding van het klassement. Eerste achtervolger Zwevele kwam immers niet in actie.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.