De werken voor de herinrichting van de Brakelsesteenweg (N8).
Volledig scherm
De werken voor de herinrichting van de Brakelsesteenweg (N8). © Claudia Van den Houte

Nieuwe verkeerssituatie vanaf 1 december tijdens werken voor heraanleg Brakelsesteenweg

Outer/NinoveDe eerste fase van de werken voor de heraanleg van de Brakelsesteenweg (N8) is bijna afgerond. Op 1 december wijzigt de verkeerssituatie.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Verlies van parkeerplaatsen bij vernieuwing stadskern ligt moeilijk: “Dit zal doodsteek betekenen voor sommige handelaars”
  PREMIUM
  Ninove

  Verlies van parkeer­plaat­sen bij vernieu­wing stadskern ligt moeilijk: “Dit zal doodsteek betekenen voor sommige handelaars”

  De geplande vernieuwing van de stadskern zorgt voor discussie. Dat de vernieuwing nodig is, daar lijkt iedereen het over eens te zijn. Het stadsbestuur breidt de projectzone op vraag van de handelaars zelfs uit. Maar dat er bij de heraanleg heel wat parkeerplaatsen sneuvelen, ligt heel moeilijk. Bij de oppositie wordt er voor faillissementen gevreesd, een vrees die ook bij de handelaars leeft. “Voor elke parkeerplaats die wegvalt, zou de stad een nieuwe moeten creëren”, klinkt het bij de handelaars.