De nieuwe uitbaters van café In Den Keizer in Ninove, met rechts Steven Van Bont.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe uitbaters van café In Den Keizer in Ninove, met rechts Steven Van Bont. © Claudia Van den Houte

Nieuwe uitbater viert 1 jaar In Den Keizer met feestweek: start was niet makkelijk door corona, “maar we zien toekomst rooskleurig tegemoet”

NinoveSteven Van Bont en zijn team van Op’t Hof houden vanaf dinsdag 28 september een feestweek omdat ze café In Den Keizer één jaar uitbaten. Na een moeilijke start middenin de coronacrisis hebben de Ninovieters hun weg teruggevonden naar het ‘oudste café van Ninove’. “Vooral carnavalisten hebben het hier echt gemist”, aldus Steven Van Bont.

  1. “Michel was een burgemeester waar je écht alles aan kon vragen en oprecht luisterde”: Kris Baert en Jean-Pierre Schoukens vertellen over hun beste makker
    PREMIUM
    Gooik

    “Michel was een burgemees­ter waar je écht alles aan kon vragen en oprecht luisterde”: Kris Baert en Jean-Pier­re Schoukens vertellen over hun beste makker

    Het nieuws dat Gooiks burgemeester Michel Doomst de sjerp in januari zal doorgeven is intussen al even kunnen bezinken. Kris Baert en Jean-Pierre Schoukens kennen de burgervader al van kleins af aan en weten zowat elk klein detail over zijn leven. Ze vormden jaren geleden een hecht kliekje, maar die band is nog steeds niet verdwenen. De twee vertellen ons in een exclusief interview over hun band en halen een boel leuke anekdotes naar boven over hun kameraadschap met Michel Doomst. “Het doet me lachen als ik terugdenk aan de periode dat hij naar matchen van Anderlecht wou luisteren op de meest ondenkbare plaatsen.”