De doorsteek tussen de Beverstraat en de Kaardeloodstraat, die de oude handelskern zal verbinden met het Ninia Shopping Center, wordt momenteel nog aangelegd.
Volledig scherm
De doorsteek tussen de Beverstraat en de Kaardeloodstraat, die de oude handelskern zal verbinden met het Ninia Shopping Center, wordt momenteel nog aangelegd. © rv

N-VA wil opnieuw klacht indienen tegen gepland kunstwerk in doorsteek

NinoveOppositiepartij N-VA wil opnieuw een klacht indienen bij de gouverneur van Oost-Vlaanderen tegen het plande kunstwerk in de doorsteek tussen de Beverstraat en de Kaardeloodstraat, die de naam ‘Beversteeg’ kreeg en momenteel nog wordt aangelegd.

  1. Café Gonzo krijgt tweede leven in vroeger danscafé The Victory na lange zoektocht: “Meerbeke leeft, en met een extra café nog een beetje meer”
    PREMIUM
    Meerbeke

    Café Gonzo krijgt tweede leven in vroeger danscafé The Victory na lange zoektocht: “Meerbeke leeft, en met een extra café nog een beetje meer”

    Filip De Vriendt, de uitbater van het bekende café Gonzo, heeft na lang zoeken eindelijk een nieuwe locatie gevonden om zijn zaak verder te zetten. Het café dat vóór de sluiting in het stadscentrum was gelegen, krijgt een tweede leven in Meerbeke. Het komt in het pand waar vroeger The Victory was gevestigd, een zeer bekend danscafé.