Karolien De Roose (N-VA)
Volledig scherm
Karolien De Roose (N-VA) © rv

N-VA-gemeenteraadslid houdt schepen verantwoordelijk voor Ninoverend-verhaal en stelt voor dat hij ontslag neemt, schepen bijt van zich af

NinoveGemeenteraadslid Karolien De Roose (N-VA) heeft maandagavond op de gemeenteraad aan schepen Alain Triest (Open Vld) gevraagd om de eer aan zichzelf te houden naar aanleiding van het dossier rond de vzw Ninoverend.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Aankomst Omloop blijft nog drie jaar in Ninove, maar misschien op andere plaats: “Stadscentrum is goed voor horeca, maar verloren weekend voor handelaars”
  PREMIUM
  Ninove

  Aankomst Omloop blijft nog drie jaar in Ninove, maar misschien op andere plaats: “Stadscen­trum is goed voor horeca, maar verloren weekend voor handelaars”

  De wielerwedstrijd Omloop Het Nieuwsblad zal nog drie jaar in Ninove finishen. De gemeenteraad zette daarvoor het licht op groen, maar er werd wel voorgesteld om een andere aankomstplaats te bekijken omdat de Onderwijslaan niet ideaal zou zijn. Enkele meerderheidsleden vonden de prijs die de stad moet betalen te hoog, al ligt die met 180.000 euro per jaar al 20.000 euro lager dan de voorbije vijf jaar.