Maggie De Block op bezoek bij de Ninoofse carnavalsgroep Dobbelteup, aan de zijde van voorzitter Jimmy Herremans (links) en Danny Jaumol (rechts).
Volledig scherm
Maggie De Block op bezoek bij de Ninoofse carnavalsgroep Dobbelteup, aan de zijde van voorzitter Jimmy Herremans (links) en Danny Jaumol (rechts). © Claudia Van den Houte

Maggie De Block kan karikatuur van zichzelf door Ninoofse carnavalsgroep Dobbelteup wel smaken: “Ik ben zeer herkenbaar”

NinoveDe Ninoofse carnavalsgroep Dobbelteup heeft Maggie De Block dinsdagavond op bezoek gekregen. Ze kwam langs om er zichzelf in piepschuim te aanschouwen. Ze zal centraal staan op de praalwagen van de groep, die dit jaar als thema ‘Wij breken uit ons (stik)kot’ heeft.

  1. Yannick (48) wil veiligheidsbewustzijn vergroten met podcast ‘Dreigingsniveau 4': “We beschouwen veiligheid vandaag als vanzelfsprekend”
    PREMIUM

    Yannick (48) wil veilig­heids­be­wust­zijn vergroten met podcast ‘Dreigings­ni­veau 4': “We beschouwen veiligheid vandaag als vanzelf­spre­kend”

    Yannick De Smet (48) uit Aspelare heeft woensdag, exact zeven jaar na de terroristische aanslagen in Zaventem en Maalbeek, de podcast ‘Dreigingsniveau 4' gelanceerd. Elke aflevering geeft hij het woord aan één veiligheidsexpert, gaande van academici tot experten die vanuit politie, defensie of private veiligheidsdiensten inzichten delen uit de praktijk.
    Ninove