Leo Club Ninove bood een cheque van 1.000 euro aan om voor de kinderen nieuwe boeken aan te kopen.
Volledig scherm
Leo Club Ninove bood een cheque van 1.000 euro aan om voor de kinderen nieuwe boeken aan te kopen. © rv

Leo Club Ninove schenkt cheque van 1.000 euro aan school voor buitengewoon basisonderwijs

Leo Club Ninove heeft een cheque van 1.000 euro geschonken aan het project ‘Kwartiermakers’ van de school voor buitengewoon basisonderwijs Levenslust in Schepdaal.

0 reacties

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Verdediging vraagt bijkomend onderzoek in dossier tegen burgemeester en gemeentesecretaris, raadkamer voor onbepaalde tijd uitgesteld
  Gooik

  Verdedi­ging vraagt bijkomend onderzoek in dossier tegen burgemees­ter en gemeentese­cre­ta­ris, raadkamer voor onbepaalde tijd uitgesteld

  De Brusselse raadkamer heeft zich vrijdag nog niet gebogen over het dossier tegen Michel Doomst (67), burgemeester van Gooik voor CD&V, en algemeen directeur Eric Van Snick (56). Het parket Halle-Vilvoorde wil beide mannen voor de correctionele rechtbank brengen voor belangenvermenging en onregelmatigheden bij aankopen of toewijzen van opdrachten voor de gemeente Gooik, maar de advocaten van de twee hebben bijkomend onderzoek gevraagd. Het dossier is nu voor onbepaalde tijd uitgesteld.
 1. Toch nog kleine vrachtwagenparking op Fabeltasite, nadat stadsbestuur vergunning weigerde: “Voor 50 vrachtwagens is vergunning verplicht, voor 25 niet”
  Ninove

  Toch nog kleine vrachtwa­gen­par­king op Fabeltasi­te, nadat stadsbe­stuur vergunning weigerde: “Voor 50 vrachtwa­gens is vergunning verplicht, voor 25 niet”

  De stad Ninove weigerde onlangs om een vergunning toe te kennen aan Remitrans voor het stallen van vijftig vrachtwagens op de Fabeltasite, maar het transportbedrijf mag er nu toch 25 vrachtwagens parkeren. Voor het stallen van 25 vrachtwagens blijkt er immers geen vergunning nodig te zijn. Het stadsbestuur legde wel voorwaarden op voor de veiligheid van fietsende schoolkinderen door het stadscentrum. Daarover was er bezorgdheid bij ouders.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af