De leerlingen van het vijfde jaar houtbewerking van Richtpunt campus Ninove zijn ijverig in de weer om deze caravan een volgend leven te geven.
Volledig scherm
De leerlingen van het vijfde jaar houtbewerking van Richtpunt campus Ninove zijn ijverig in de weer om deze caravan een volgend leven te geven. © rv

Leerlingen houtbewerking Richtpunt geven caravan tweede leven als ontmoetingsplek op school

NinoveEen oude caravan wordt op Richtpunt Campus Ninove omgevormd tot een ontmoetingsplek.

 1. Sportcentrum 'De Leebeek' na drie jaar compleet, deel opbrengst van feestelijke opening gaat naar door brand getroffen gezin
  Outer

  Sportcen­trum 'De Leebeek' na drie jaar compleet, deel opbrengst van feestelij­ke opening gaat naar door brand getroffen gezin

  Het nieuwe sportcentrum ‘De Leebeek’ is compleet en heeft een feestelijke opening gehouden. Bijna drie jaar geleden werd het hockeyveld afgewerkt. Vorig jaar kwamen er ook padelvelden en petanqueterreinen en dit jaar een Finse piste. Het ledenaantal is intussen verdubbeld. Een deel van de opbrengst van de feestelijke opening gaat naar het gezin dat vorige week door een brand werd getroffen.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Komen er extra parkeerplaatsen? Krijgt Ninove een nieuw stadhuis en een jeugdhuis? Wat met het tekort aan werkruimtes voor carnavalisten?
  PREMIUM
  Ninove

  BELOOFD IS BELOOFD. Komen er extra parkeer­plaat­sen? Krijgt Ninove een nieuw stadhuis en een jeugdhuis? Wat met het tekort aan werkruim­tes voor carnavalis­ten?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Ninove, een stad die een nieuw jeugdhuis en een nieuwe bibliotheek moet hebben tegen 2024, een oplossing zoekt voor het tekort aan werkruimtes bij de carnavalisten en het parkeren in het centrum wil vergemakkelijken.