De leerlingen van het derde leerjaar van de basisschool van het Hartencollege in de Onderwijslaan hebben samen met hun juf Jolien een voorleesboek ingelezen. Ze bedachten zelf een einde en maakten een tekening.
Volledig scherm
De leerlingen van het derde leerjaar van de basisschool van het Hartencollege in de Onderwijslaan hebben samen met hun juf Jolien een voorleesboek ingelezen. Ze bedachten zelf een einde en maakten een tekening. © rv

Leerlingen derde leerjaar Hartencollege Onderwijslaan maken zelf voorleesboek

NinoveDe leerlingen van het derde leerjaar van de basisschool van het Hartencollege in de Onderwijslaan hebben samen met hun juf Jolien zelf een voorleesboek ingelezen naar aanleiding van de voorleesweek.

 1. Getuige van dodelijk vluchtmisdrijf kende slachtoffer (77): “Ze genoot van haar ritjes met de bromfiets”
  Play
  PREMIUM
  Gijzegem/Buggenhout

  Getuige van dodelijk vluchtmis­drijf kende slachtof­fer (77): “Ze genoot van haar ritjes met de bromfiets”

  In de Vereeckenstraat in Gijzegem gebeurde woensdagnamiddag een zwaar verkeersongeval waarbij een bestuurder vluchtmisdrijf pleegde. Hij raakte een bromfietser, een 77-jarige vrouw uit Buggenhout, bij een inhaalmanoeuvre en reed na het ongeval gewoon door. De politie patrouilleert op verschillende plaatsen om de automobilist op te sporen. De vrouw is in het ziekenhuis intussen overleden aan haar verwondingen. Een getuige die de eerste zorgen toediende, doet aangeslagen het verhaal.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.