Kevin en Barbara van restaurant De Bakermat in Ninove lieten een tent plaatsen in de tuin van het restaurant.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin en Barbara van restaurant De Bakermat in Ninove lieten een tent plaatsen in de tuin van het restaurant. © Claudia Van den Houte

Kevin en Barbara van restaurant De Bakermat plaatsen tent in tuin en gooien het over een andere boeg: Uitgebreide menu’s maken plaats voor foodsharing-concept met tapas

NinoveKevin Graf en en Barbara Wantens van restaurant De Bakermat gooien het roer volledig om en starten vanaf zaterdag met een nieuw ‘foodsharing’-concept. In een tent en ‘lounges’ in de tuin van het restaurant zullen bezoekers kunnen genieten van verfijnde tapas. Ze doopten hun nieuwe -weliswaar tijdelijke - concept ‘Terrazza Manon’, genoemd naar hun dochtertje. 

  1. Carnavalswinkel Kalleballe herstart voorzichtig na negen maanden sluiting: “EK voetbal is lichtpuntje in de duisternis”
    PREMIUM
    Ninove

    Carnavals­win­kel Kalleballe herstart voorzich­tig na negen maanden sluiting: “EK voetbal is lichtpunt­je in de duisternis”

    Carnavals- en verkleedwinkel Kalleballe op de Graanmarkt is herstart na negen maanden onafgebroken of vijftien maanden in totaal gesloten te zijn geweest door de coronacrisis. Nu de Rode Duivels aan het EK voetbal starten, heeft uitbaatster Fabienne Van Oudenhove opnieuw perspectief, al doet ze nog geen volledige heropening. “Het is voor ons belangrijk dat de Rode Duivels goed scoren.”