Jonathan De Geyseleer (rechts op de foto) samen met Patrick Caignau van het vroegere restaurant 'De Tafel van 2', waar binnenkort het nieuwe restaurant 'Oltra' komt in Outer (Ninove).
Volledig scherm
PREMIUM
Jonathan De Geyseleer (rechts op de foto) samen met Patrick Caignau van het vroegere restaurant 'De Tafel van 2', waar binnenkort het nieuwe restaurant 'Oltra' komt in Outer (Ninove). © Claudia Van den Houte

Jonathan opent nieuw restaurant 'Oltra' in pand van recent stopgezette 'De Tafel Van 2': “Tijd om mijn eigen verhaal te starten”

Outer/NinoveJonathan De Geyseleer (33) uit Denderwindeke is momenteel druk in de weer om binnenkort zijn eigen restaurant te kunnen starten. Dat komt in het pand van restaurant ‘De Tafel Van 2' in Outer, dat onlangs de deuren sloot. Jonathan was tot voor kort aan de slag als chef-kok in restaurant Just M in het stadscentrum van Ninove, dat ook recent werd stopgezet, en had voordien al veel ervaring. Met ‘Oltra’ opent hij op 2 september zijn eerste eigen zaak.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.