Organisator Jeroen Wiggeleer, Jacques Vermeire en cinema-uitbater Paul Raes bekijken de film ‘Max’, 25 jaar nadat hij in première ging, in Cinema Central in Ninove, die 100 jaar bestaat.
Volledig scherm
Organisator Jeroen Wiggeleer, Jacques Vermeire en cinema-uitbater Paul Raes bekijken de film ‘Max’, 25 jaar nadat hij in première ging, in Cinema Central in Ninove, die 100 jaar bestaat. © Claudia Van den Houte

Jacques Vermeire bekijkt zijn film ‘Max’ 25 jaar na première in 100-jarige Cinema Central samen met 80 Ninovieters

 Vijfentwintig jaar geleden ging de langspeelfilm ‘Max’ met Jacques Vermeire in première. De film werd 25 jaar nadat hij op het witte doek verscheen éénmalig en exclusief vertoond in de 100-jarige Cinema Central in Ninove.

1 reactie

 • Luc Vanderkelen

  2 jaar geleden
  Top cinema
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.