Ief Postino op het podium van cultuurcentrum Muze in Heusden-Zolder tijdens een coronaproof voorstelling.
Volledig scherm
Ief Postino op het podium van cultuurcentrum Muze in Heusden-Zolder tijdens een coronaproof voorstelling. © Karolien Coenen

'Ief Postino' en 'Collectief Fiat' deze week te gast bij circus- en straattheaterfestival De Donderdagen

NinoveStraat- en circustheaterfestival ‘De Donderdagen’ brengt deze week twee verschillende voorstellingen naar het stadscentrum.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.