De Provincie Oost-Vlaanderen start een project om het warmteverlies van gevels in kaart te brengen. In tien Oost-Vlaamse gemeenten worden telkens een honderdtal gevels gescand met een warmtecamera.
Volledig scherm
De Provincie Oost-Vlaanderen start een project om het warmteverlies van gevels in kaart te brengen. In tien Oost-Vlaamse gemeenten worden telkens een honderdtal gevels gescand met een warmtecamera. © rv

Honderd Ninoofse woningen krijgen warmtescan

NinoveEen 100-tal Ninoofse woningen werden geselecteerd voor warmtescans in het kader van een project van de provincie Oost-Vlaanderen.

  1. Bezorgdheid over organisatie van motorcrossevent in Diepe Straten: “Prachtig stukje natuur is niet geschikt voor motorcross”
    PREMIUM

    Bezorgd­heid over organisa­tie van motorcros­sevent in Diepe Straten: “Prachtig stukje natuur is niet geschikt voor motorcross”

    Vanuit verschillende hoeken is er bezorgdheid over de organisatie van een motorcrossevent in de Diepe Straten. Het Ninoofse stadsbestuur gaf toelating voor de motorcross in Outer, nabij de grens met Lebeke in Denderhoutem, op zaterdag 25 en zondag 26 maart. N-VA Ninove vindt het natuurgebied ongeschikt voor het event en stelt zich vragen bij de veiligheid. Ook vanuit Natuurpunt, vzw Red de Diepe Straten en de brandweer is er bezorgdheid.
    Ninove