De hond overleed in de kofferbak van de wagen.
Volledig scherm
De hond overleed in de kofferbak van de wagen. © RV

Hond sterft na uur in bench in snikhete koffer in Ninove

Op de Graanmarkt in Ninove is gisteren een hond overleden nadat het dier door zijn baasje een uur lang achtergelaten werd in een snikhete auto. Passanten probeerden nog te helpen, maar tevergeefs.

198 reacties

 • Ingrid Goffaux

  4 jaar geleden
  Dominique en Ingrid Goffaux. Ronduit grof en schandalig. En dan nog hypocriet om snel te willen wegwezen. Het wordt dringend tijd om te beseffen dat een hond in huis halen een verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Goedkope uitvluchten, zoals een hond in de auto vergeten moet dringend gestraft worden. Misschien moet mijnheer eens een uur in de auto opgesloten zitten... Hoog dringend dat zo n mensen zich in vraag stellen!
 • Appeltans Ann

  4 jaar geleden
  Inderdaad Wilfried Vandenberg zo denk ik er net over... Op de commentaar van Marc Statham ga ik zelfs niet reageren.... Een wijze uil zei ooit soms zwijg je beter!!! Hogere boetes voor zulke idioten zijn hoognodig!
 • Wilfried Vanden Berg

  4 jaar geleden
  Marc Statham als ik dit zie. Dan gaan de nodige ruiten er aan. En als het per toeval jouw wagen is. Dan staat je nog iets meer te wachten. Zoiets doe je nog niet met een kind,mens of dier. Dit is moord.Een gruwelijke moord. Een goedkope manier om zonder huisdier op verlof te kunnen gaan.
 • Sophie Vanmalleghem

  4 jaar geleden
  Wat een vreselijke dood moet dat arme dier meegemaakt hebben...ocharme toch...en het einde van de hitte is nog niet in zicht...voor mijn part mag het gerust een tiental graden frisser zijn, enkel en alleen maar om zo n wantoestanden te vermijden! En wat het 'baasje' betreft...jammer genoeg bestaan er geen lijfstraffen, maar misschien kun je hem treffen waar hem het meeste pijn doet, nl. In z n portemonnaie. Stuk krapuul!
 • Leen Leenie

  4 jaar geleden
  Verhaegen kathleen Kind, dier, eendert welk levend wezen .... opgesloten in afgesloten wagen, vooral met deze warmte ..... doen mij geen minuut twijfelen om een raam in te gooien , daar betaal ik met plezier een mogelijke boete of kosten voor , niet te vatten dat er niemand zulk medeleven in zich had om dit te doen ...