Er waren maar zeven jongeren aanwezig op de infovergadering over de heropstart van jeugdhuis Het Uur.
Volledig scherm
Er waren maar zeven jongeren aanwezig op de infovergadering over de heropstart van jeugdhuis Het Uur. © Claudia Van den Houte

Heropstart jeugdhuis Het Uur nog niet voor meteen: slechts zeven jongeren aanwezig op infoavond

De infoavond over de heropstart van jeugdhuis Het Uur in Meerbeke was niet onmiddellijk een succes: slechts zeven jongeren waren aanwezig in jeugdcentrum De Kuip in Ninove, waar de infoavond plaatsvond. En dat terwijl minstens twaalf nieuwe vrijwilligers aantrekken één van de voorwaarden is voor de heropstart van het jeugdhuis.

0 reacties

 1. Van Ohne tot Tarra: Met deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: Met deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plastic­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Dendermonde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 1. Dirk De Beuf start mobiele supschool nog geen jaar nadat hij hartinfarct kreeg tijdens Sup Elfstedentocht: “Het heeft me geholpen om te doen waarmee ik nu bezig ben”
  PREMIUM
  Meerbeke/Pollare/Ninove

  Dirk De Beuf start mobiele supschool nog geen jaar nadat hij hartin­farct kreeg tijdens Sup Elfsteden­tocht: “Het heeft me geholpen om te doen waarmee ik nu bezig ben”

  Dirk De Beuf (50) uit Meerbeke heeft een eigen mobiele supschool opgericht. Daarmee wil hij jong en oud het plezier van het peddelsurfen aanleren. Nog geen jaar geleden kreeg Dirk een hartinfarct tijdens de Sup Elfstedentocht in Friesland, maar aan stoppen met sup heeft hij nooit gedacht.