Guy D’haeseleer (Vlaams Belang)“Zonder Bart De Wever was cordon sanitaire al doorbroken”

Guy D’haeseleer is een held binnen zijn partij sinds hij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in oktober met Forza Ninove liefst 40 procent van de stemmen haalde. “Ik heb duizenden steunbetuigingen gekregen. Dat zal zijn effect hebben op 26 mei. Ik probeer zoveel mogelijk tussen de mensen te staan en naar hen te luisteren. Hoe futiel een vraag of mail ook kan lijken: ik ga er altijd op in.”

15 reacties

 • erik jagers

  2 jaar geleden
  In een echte democratie was Guy nu burgemeester, en hem kennende zou hij dat nog goed doen ook! Net zoals er links en recht nog wel wat VB'ers met de nodige capaciteiten rondlopen om Vlaanderen Vlaams te houden. Morgen zijn ze onze stem meer dan waard!
 • Chris Hom

  2 jaar geleden
  Het cordon is gewoon een democratie onwaardig ! De traditionele partijen houden stevig de teugeltjes onder controle...... en ze hebben al jarenlang bewezen dat hun besturen geen aarde aan de dijk brengt ! Waarom VB geen kans geven om mee te besturen en afwachten hoe zij het ervan af brengen? Een duidelijk signaal werd reeds gegeven door het volk... en zondag terug...
 • Leo Duym

  2 jaar geleden
  Carl Op de Beeck zegt: Het is VB dat richting centrum is geëvolueerd, niet omgekeerd. --- Dat is gelukkig niet zo. De stijl is anders, inhoudelijk precies hetzelfde als 30 jaar terug. -- COdB zegt: Maar waarom dan niet aansluiten bij een redelijke centrumpartij en populistische stellingen laten vallen. -- Populistische stellingen laten vallen? Een populist legt zijn oor en de macht bij het volk. Ik begrijp dat de N-VA top daar vies van is.
 • Carl Op de Beeck

  2 jaar geleden
  Het is VB dat richting centrum is geëvolueerd, niet omgekeerd. Maar waarom dan niet aansluiten bij een redelijke centrumpartij en populistische stellingen laten vallen. Of gaan we toch eerst de Russen bedienen, alvorens ons eigen volk te verdedigen?
 • Werner Heylen

  2 jaar geleden
  Het wordt tijd dat deze democratisch verkozen partij eindelijk hun kans krijgt,,het momentum is er op naar 15% het is hun gegund!
 1. Politie verdedigt zich na racismeklacht: “We werken al een jaar op afspraak, maar die vrouw dacht dat we haar niet wilden helpen”
  Ninove

  Politie verdedigt zich na racisme­klacht: “We werken al een jaar op afspraak, maar die vrouw dacht dat we haar niet wilden helpen”

  Een vrouw uit Ninove haalt in de Franstalige krant Le Soir uit naar de politie van de stad. Die wou haar naar eigen zeggen niet helpen met een klacht rond racisme en een aanrijding in de stad. De vrouw ging samen met haar vader naar het politiekantoor om aangifte te doen. Toen de politie daar vroeg om deze namiddag terug te komen en een afspraak te maken, gingen ze in Brussel klacht indienen en reageerde ze vol onbegrip. “Het gaat hier om een zuiver misverstand”, zegt korpschef Philippe De Cock.
 2. Beklim de Muur van Geraardsbergen of volg het spoor van de schiptrekkers: met de fiets dwars door de Denderstreek
  PREMIUM
  Denderstreek

  Beklim de Muur van Geraards­ber­gen of volg het spoor van de schiptrek­kers: met de fiets dwars door de Dender­streek

  Fietsen is hot: sinds de uitbraak van corona hebben we niet alleen te voet onze regio verkend, maar ook de fiets werd massaal vanonder het stof gehaald en opgelapt. Omdat fietsen gezond is en je zo je gewicht onder controle kunt houden, selecteren we voor jou zeven mooie fietsroutes in de Denderstreek. Lees hier meer over de mooiste fietsroutes van Vlaanderen.