Uitbater Mehmet Cirpi van café Nostalgie in de Geraardsbergsestraat als terrasstraat in Ninove.
Volledig scherm
Uitbater Mehmet Cirpi van café Nostalgie in de Geraardsbergsestraat als terrasstraat in Ninove. © Claudia Van den Houte

Gezelligheid troef aan terrasjes in Geraardsbergsestraat als terrasstraat: “Logisch dat straat bij regenweer niet meer wordt afgesloten”

NinoveDe Geraardsbergsestraat werd het voorbije weekend voor het eerst sinds de heropening van de horecaterrassen omgevormd tot een terrasstraat en lokte al onmiddellijk heel wat volk.

 1. Onweer treft vooral Ternat, Asse, Lennik en Gooik: “Buren sloegen meteen handen in elkaar om water en modder weg te krijgen”
  Asse/Ternat/Lennik

  Onweer treft vooral Ternat, Asse, Lennik en Gooik: “Buren sloegen meteen handen in elkaar om water en modder weg te krijgen”

  Het onweer dat vrijdagochtend over ons land trok, heeft voornamelijk in de streek van Asse en Ternat lelijk huis gehouden. Ook de omgeving van Lennik en Gooik werd getroffen. De hevige regenval zette straten en kelders blank en veroorzaakte op verschillende plaatsen ook gevaarlijke modderstromen. De brandweerzone Vlaams-Brabant West verwerkte een tweehonderdtal oproepen.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.