Carnaval Ninove 2020: De Draujvers
Volledig scherm
Carnaval Ninove 2020: De Draujvers © Claudia Van den Houte

Geen Carnaval Ninove in 2022, ook Kevertreffen wordt geannuleerd

NinoveWat in Ninove al werd gevreesd nadat het carnaval in Aalst werd afgelast, is werkelijkheid geworden: ook het carnaval van Ninove wordt in 2022 geannuleerd. Tegelijk werd eveneens beslist dat het Kevertreffen volgend jaar niet zal doorgaan. Voor carnaval zal er met de groepen wel naar en alternatief worden gezocht.

  1. Bezorgdheid over organisatie van motorcrossevent in Diepe Straten: “Prachtig stukje natuur is niet geschikt voor motorcross”
    PREMIUM

    Bezorgd­heid over organisa­tie van motorcros­sevent in Diepe Straten: “Prachtig stukje natuur is niet geschikt voor motorcross”

    Vanuit verschillende hoeken is er bezorgdheid over de organisatie van een motorcrossevent in de Diepe Straten. Het Ninoofse stadsbestuur gaf toelating voor de motorcross in Outer, nabij de grens met Lebeke in Denderhoutem, op zaterdag 25 en zondag 26 maart. N-VA Ninove vindt het natuurgebied ongeschikt voor het event en stelt zich vragen bij de veiligheid. Ook vanuit Natuurpunt, vzw Red de Diepe Straten en de brandweer is er bezorgdheid.
    Ninove