Forza Ninove-kopman Guy D'haeseleer aan het Vlaams Huis in de Pamelstraat in Ninove.
Volledig scherm
PREMIUM
Forza Ninove-kopman Guy D'haeseleer aan het Vlaams Huis in de Pamelstraat in Ninove. © Claudia Van den Houte

Forza Ninove viert één jaar Vlaams Huis met kopman Guy D’haeseleer: “De Ninovieter heeft de kans om het cordon te breken. Nog 650 stemmen winnen en dan zijn we er”

NinoveForza Ninove viert dit weekend het eenjarig bestaan van het Vlaams Huis, haar eigen café in de Pamelstraat. We blikken met kopman Guy D’haeseleer terug op het voorbije jaar en kijken ook vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2024, het jaar waarin alle ogen op Ninove gericht zullen zijn en waarin D’haeseleer hoopt om met een volstrekte meerderheid aan de macht te komen in Ninove.

  1. Van de Absolut Beach tot Cubar Plaza: Met deze 7 zomerbars in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen ga je een verfrissende zomer tegemoet
    PREMIUM
    Denderstreek/Vlaamse Ardennen

    Van de Absolut Beach tot Cubar Plaza: Met deze 7 zomerbars in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen ga je een verfrissen­de zomer tegemoet

    De zomer is weer in zicht en dat betekent weer een heel seizoen vol cocktails, ice tea’s, live muziek en warme avonden met familie en vrienden. Wat is een betere plaats voor al deze gezelligheid dan een lokale zomerbar? Van Absolut Beach in Oudenaarde tot Cubar Plaza in Aalst: Met deze 7 zomerbars in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen ga je een verfrissende zomer tegemoet.