Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © iStock

‘Forza Ninove Solidair’ deelt opnieuw schoolpakketten uit voor ‘Terug-Naar-School-actie’

Ninove‘Forza Ninove Solidair’ deelt opnieuw 400 pakketten met schoolmateriaal uit in het kader van haar ‘Terug-Naar-School-actie’.

 1. Derde inbraak op drie maanden tijd bij dienst die helpt in thuisverpleging: “Materiële schade is aanzienlijk”
  Aalst

  Derde inbraak op drie maanden tijd bij dienst die helpt in thuisver­ple­ging: “Materiële schade is aanzien­lijk”

  Voor de derde keer in evenveel maanden hebben dieven in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in de hoofdkantoren van Mederi in Aalst. Mederi is een dienst die de zelfstandige thuisverpleegkundige wil ontzorgen. “Het is pijnlijk om te zien dat net wij slachtoffer zijn terwijl we mensen willen helpen die zorgen en problemen hebben”, zegt Willy Vertongen.
 2. Strijlandstraat 5 weken volledig afgesloten door asfalteringswerken
  Gooik

  Strijland­straat 5 weken volledig afgesloten door asfalte­rings­wer­ken

  Op maandag 27 september starten over een periode van 5 weken asfalteringswerken in de Strijlandstraat tussen de Monsebeekstraat en Wolvenstraat. Deze werken brengen een tijdelijke wegomlegging met zich mee via de Ninoofsesteenweg (N28) en de Wolvenstraat/Processiestraat. De Strijlandstraat wordt tijdens de werken tussen Monsebeekstraat en Wolvenstraat volledig afgesloten. De Wolvenstraat wordt tijdelijk éénrichtingsstraat die je enkel in mag rijden via de Strijlandstraat. De Wolvenstraat tussen Processiestraat en Zwartschaapstraat blijft dubbelrichtingsverkeer. Ook de Processiestraat wordt een tijdelijke éénrichtingsstraat die je moet uitrijden via de Strijlandstraat.