Wilfried Mattens, Ward Van Kerckhove en Pascal Van de Waeter bij het opzetten van de tentoonstelling.
Volledig scherm
Wilfried Mattens, Ward Van Kerckhove en Pascal Van de Waeter bij het opzetten van de tentoonstelling. © Claudia Van den Houte

Feest voor kindercarnaval dat al 55 jaar groeit

NINOVEDe Ridders in de Wortelorde vieren 55 jaar kindercarnaval, een gouden jubileum in de carnavalswereld. En er is reden om te vieren, want het kindercarnaval is steeds groter geworden. "Op een prinsenwagen staan tijdens de stoet is dan ook een hele belevenis", blikt Phillippe Le Roy, de allereerste kinderprins in 1964, terug.

 1. Bezorgdheid over organisatie van motorcrossevent in Diepe Straten: “Prachtig stukje natuur is niet geschikt voor motorcross”
  PREMIUM

  Bezorgd­heid over organisa­tie van motorcros­sevent in Diepe Straten: “Prachtig stukje natuur is niet geschikt voor motorcross”

  Vanuit verschillende hoeken is er bezorgdheid over de organisatie van een motorcrossevent in de Diepe Straten. Het Ninoofse stadsbestuur gaf toelating voor de motorcross in Outer, nabij de grens met Lebeke in Denderhoutem, op zaterdag 25 en zondag 26 maart. N-VA Ninove vindt het natuurgebied ongeschikt voor het event en stelt zich vragen bij de veiligheid. Ook vanuit Natuurpunt, vzw Red de Diepe Straten en de brandweer is er bezorgdheid.
  Ninove
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.