Georgine Boumon uit Outer met zes van haar zeven kinderen op haar 100ste verjaardag.
Volledig scherm
Georgine Boumon uit Outer met zes van haar zeven kinderen op haar 100ste verjaardag. © Claudia Van den Houte

Familie en buren verrassen Georgine voor 100ste verjaardag bij haar thuis

OuterGeorgine Boumon heeft zaterdag haar 100ste verjaardag gevierd. Door de coronapandemie was een groot feest nog niet aan de orde, maar haar familie en haar buren uit de Berrebroeckstraat in Outer verrasten haar, onder meer met een streepje livemuziek vanop straat.

 1. Herman (75) ontwaakt met 27 gestolen duiven minder: “Eentje heeft ooit de Barcelona-vlucht gewonnen... Als die kan ontsnappen, keert ze terug”
  PREMIUM

  Herman (75) ontwaakt met 27 gestolen duiven minder: “Eentje heeft ooit de Barcelona-vlucht gewonnen... Als die kan ontsnappen, keert ze terug”

  “De daders wisten duidelijk welke duiven van mij ze moesten nemen. Ze zullen ze wellicht gebruiken om mee te kweken.” Dieven zijn aan de haal gegaan met 27 duiven uit het hok van Herman Deneys (75) in Borchtlombeek. Een stevige aderlating voor de man: behalve de emotionele band die Herman met de vogels heeft, zijn ze ook een pak geld waard.
  Roosdaal
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.