Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Eigenaar voertuig ontkent dat hij achter stuur zat bij zwaar ongeval en schuift schuld door naar vriend: “Ik zat op de passagiersstoel”

DenderwindekeKenneth H. en zijn vriend stonden maandag terecht voor de politierechtbank van Aalst na een zwaar ongeval in Denderwindeke in september 2020. Ze zaten samen in het voertuig toen hun Citroën Xsara van de baan ging en op zijn flank eindigde in een tuin van een woning. H., die eigenaar is van het voertuig, beweerde dat zijn vriend reed, maar het dossier spreekt dit volledig tegen. 

  1. Extra gemeenteraad over detentiehuis nadat debat (nog) niet wordt toegestaan, maar nu al zware kritiek: “Recht tegenover school en zonder inspraak van burger”
    PREMIUM
    Ninove

    Extra gemeente­raad over detentie­huis nadat debat (nog) niet wordt toegestaan, maar nu al zware kritiek: “Recht tegenover school en zonder inspraak van burger”

    Oppositie Forza Ninove roept komende dinsdag een extra gemeenteraad samen voor een debat over het geplande detentiehuis, nadat een debat op de gemeenteraad van maandagavond werd weggestemd. Karolien De Roose van N-VA, de andere oppositiepartij, mocht wel een ‘dringende actuele vraag’ stellen over het detentiehuis. Ze hekelde de locatie, recht tegenover een school en in de buurt van een andere school en woonwijk, en het gebrek aan inspraak voor de burger en gemeenteraad.