Ook in het verleden werd het Dierenasiel Ninove soms overstelpt met katten. Katrien Reygaerts, die samen met mama Martine het dierenasiel in Denderwindeke uitbaat, in het kattenverblijf enkele jaren geleden.
Volledig scherm
Ook in het verleden werd het Dierenasiel Ninove soms overstelpt met katten. Katrien Reygaerts, die samen met mama Martine het dierenasiel in Denderwindeke uitbaat, in het kattenverblijf enkele jaren geleden. © Claudia Van den Houte

Dierenasiel doet oproep voor kattenvoeding nadat het opnieuw wordt overstelpt met katten

DenderwindekeIn het Ninoofse dierenasiel zijn het opnieuw drukke tijden. Het dierenasiel wordt overstelpt met katten. Momenteel worden er een 80-tal katten en kittens opgevangen in het asiel zelf en een 20-tal kitten in opvanggezinnen.

 1. Politie houdt grootscheepse controle rond overlast aan stationsomgeving in Denderleeuw
  Denderleeuw

  Politie houdt groot­scheep­se controle rond overlast aan stationsom­ge­ving in Dender­leeuw

  Aan het station in Denderleeuw hebben verschillende politiediensten en Securail woensdag een grootscheepse controle gehouden op overlast aan het station in Denderleeuw. Het is de tweede grote controle op enkele maanden tijd, die in de toekomst nog herhaald zal worden. “Belangrijk is dat alle deelnemende diensten goed op elkaar afgestemd zijn”, zegt burgemeester Jo Fonck.
 2. IJssalon Julienne heeft alleen voor deze zomer al om 25.000 euro aan elektriciteitskosten: “Een heel jaar voor niets gewerkt: dat is hard, maar we doen verder”
  PREMIUM
  Ninove

  IJssalon Julienne heeft alleen voor deze zomer al om 25.000 euro aan elektrici­teits­kos­ten: “Een heel jaar voor niets gewerkt: dat is hard, maar we doen verder”

  De hoge energieprijzen treffen ook ijssalons hard. IJssalon Julienne berekende dat het alleen al voor afgelopen zomer een bedrag van liefst 25.000 euro aan elektriciteitskosten zal moeten betalen. IJs maken en koelen verbruikt immers veel elektriciteit, zeker in een hete zomer. “Als de prijzen niet zakken, zullen er vele kleine handelaars sneuvelen”, klinkt het.
 3. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.