Deze video moet bewijzen dat Forza Ninove-fans geen Hitlergroet brachten

Er werden foto's verspreid waarop het leek alsof enkele Forza Ninove-fans een Hitlergroet brachten op verkiezingsdag. Deze video toont wat er echt gebeurde die avond.

55 reacties

 • Karel Geyskens

  3 jaar geleden
  Was dat dan geen fake news van die De Morgen journalisten? en die mannen worden met belastinggeld gesteund, rijden gratis met de trein, genieten van een speciaal fiscaal statuut, enz. Te vergelijken met die sportjournalisten die betrokken zijn bij die omkoopschandalen.
 • Martin Dupré

  3 jaar geleden
  Het lijkt mij duidel8jk dat dit berlden zin die na elke voetbalmatch kunnen gefilmd worden en zeker geen fachistengroet zijn .
 • ivan aerts

  3 jaar geleden
  Dit is overduidelijk geen hitler groet. En neen, ik woon daar niet en ik ben ook geen belanger maar eerlijk is eerlijk.
 • willem calant

  3 jaar geleden
  Kunnen we anders de fotograaf van deze foto even aan het woord laten? De heer Bas Bogaerts dan kan hij zelf vertellen wat hij nu werkelijk gefotografeerd heeft.
 • TONY COLEMAN

  3 jaar geleden
  Moet journalistiek niet objectief zijn ?
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.