Heel wat sportievelingen namen deel aan de derde editie van ‘Dwars door Neigembos’, een jogging en wandeling voor het goede doel.
Volledig scherm
Heel wat sportievelingen namen deel aan de derde editie van ‘Dwars door Neigembos’, een jogging en wandeling voor het goede doel. © Claudia Van den Houte

Derde editie 'Dwars door Neigembos’ lokt opnieuw veel lopers en wandelaars voor goede doel

Neigem/MeerbekeDe derde editie van ‘Dwars door Neigembos’ heeft zondag opnieuw heel wat mensen doen lopen of wandelen voor het goede doel. In totaal waren er 614 deelnemers.

 1. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
  PREMIUM
  Deinze

  HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.
 2. Alan Haydock trekt met Ninove strijdvaardig naar kopploeg Winkel Sport: “Ons plan is klaar”
  voetbal Eerste nationale

  Alan Haydock trekt met Ninove strijdvaar­dig naar kopploeg Winkel Sport: “Ons plan is klaar”

  Met een zes op twaalf heeft promovendus VK Ninove zijn start in eerste nationale niet gemist. Toch zat er nog meer in voor de jongens van coach Alan Haydock. Komend weekend wacht de lastige verplaatsing naar kopploeg Winkel Sport dat met een tien op twaalf dit seizoen nog niet verloor . De Ninovieters zullen het in die match zonder Brian Marmitte moeten stellen. Hij liep op training een zwaar kruisbandletsel op en kan een kruis maken over zijn seizoen.