De oude kaaischool in Ninove.
Volledig scherm
De oude kaaischool in Ninove. © Claudia Van den Houte

Deel van kaaischool wordt op termijn overdekte buitenruimte met verschillende invullingen

NinoveHet stadsbestuur wil van het deel van de Kaaischool dat bewaard zal blijven een overdekte buitenruimte maken met verschillende invullingen.

 1. KLJ Kerksken die plots op zoek moest naar ander lokaal krijgt nieuwe stek op site Noens: “Blij dat we deze winter niet op straat belanden”
  PREMIUM
  Kerksken

  KLJ Kerksken die plots op zoek moest naar ander lokaal krijgt nieuwe stek op site Noens: “Blij dat we deze winter niet op straat belanden”

  KLJ Kerksken kan binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie. De jeugdbeweging kreeg vorige maand plots te horen dat ze haar lokaal in de Ferdinand Van Hoeymissen eind december moet verlaten. Samen met het gemeentebestuur van Haaltert werd er een oplossing gevonden op korte en lange termijn. Op korte termijn kan KLJ Kerksken terecht in de magazijnen van site Noens. Op lange termijn zal ze op dezelfde site terecht kunnen in een nieuw project van de sociale huisvestigingsmaatschappij Dewaco.
 2. IN BEELD: Sinterklaas komt met stoomboot aan in Ninove
  Ninove

  IN BEELD: Sinter­klaas komt met stoomboot aan in Ninove

  Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdag met de stoomboot aangekomen in Ninove. Hoewel het regende, stonden heel wat kinderen hen samen met hun ouders op te wachten langs de Denderkaai. Sinterklaas werd bij zijn aankomst ontvangen door burgemeester Tania De Jonge (Open Vld) die hem welkom heette in Ninove. Even was het spannend toen Sinterklaas in zijn grote boek keek om te zien of de kinderen dit jaar braaf waren geweest, maar iedereen kon opgelucht zijn: “Er zijn dit jaar geen stoute kinderen”, besloot de Sint.